Toimme vanhan ajan lippakioskin tähän päivään

Tästä Lippakioski lähti liikkeelle

Lippakioski-idean isukki on turkulainen ravintolakeisari Santtu Kiili, joka törmäsi Lippakioskina toimivaan laitteeseen ulkomaanmatkallaan. Santulla välähti välittömästi, kuinka laite voisi olla arjen apuna myös Turussa. Laadukkaat tuotteet olisivat saatavilla melkeinpä missä tahansa, ympäri vuorokauden. Juoneen mukaan liittyi Santun jo kymmenisen vuotta tuntenut Aino Säteri, pitkän linjan ravintola-alan konkari hänkin. 

Kumppanusten taustoista johtuen tuotteeksi valikoitui ruoka. Lippakioskin kukin annos on kuin laadukkaasta lounaspöydästä poimittu, eli paikallisesti tuoreista raaka-aineista valmistettu ja eittämättä maukas! Hyvä ruoka on Santulle ja Ainolle sydämen asia. Siksi Lippakioskissa ei tarjota vasurilla väännettyä vatsantäytettä. Laadusta ei pidä tinkiä vain siksi, että arjessa on joskus hoppu tai nälkä yllättää lounasravintoloiden jo suljettua ovensa. 

Nyt ensimmäinen Lippakioski starttailee toimintaansa Turun Kupittaalla, Electrocityssä, ravintola Maunon vieressä. Tervetuloa fiilistelemään Lippakioskien nostalgiaa ja hifistelemään uudenkarheaa automaatiotekniikkaa!

24/7

Tiesit varmaan, että Lippakioski on tuulahdus vanhan ajan lippakioskista. Nyt se on vain viritetty tämän päivän teknologialla, joka mahdollistaa tuotteiden ostamisen itsepalveluna 24/7.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, olemme yhteydessä ensi tilassa!

Soita